Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday April 18, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC General > Warranty Issues & SOA Problems

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-29-2005, 05:01 AM   #1
SinisterMinister
Scooby Newbie
 
Member#: 90883
Join Date: Jul 2005
Chapter/Region: NESIC
Location: MA
Default My 05 STi leaked oil with the new oil filters

I had an oil change a few days ago, and it was leaking. Brought the car back, and they had to put on the older style JDM black filters. The dealers get an allotment of the older black filters for cars that have the leak problem. Not ALL cars have the problem, but mine does. I can get the black filter with each oil change to prevent the leaking.

This is what I was informed about today - I know there were new filters out replacing the black ones, but I did not realize they had leakage problems with certains STis.
* Registered users of the site do not see these ads.
SinisterMinister is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2005, 05:08 AM   #2
Fuji Fan
Scooby Newbie
 
Member#: 103235
Join Date: Dec 2005
Location: FL
Vehicle:
04 sti
silver

Default

Has anyone else heard of this problem I just did an oil change on tuesday I had to call the dealer when I looked at the filter I thought they sold me the wrong one. Could this maybe have been an error by the dealer that caused the leak?
Fuji Fan is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2005, 05:26 AM   #3
DumbUglyDragon
Scooby Specialist
 
Member#: 61077
Join Date: May 2004
Chapter/Region: SCIC
Location: Who Cares?
Vehicle:
1993 WRX
Silver

Default

DumbUglyDragon is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2005, 05:57 AM   #4
Fuji Fan
Scooby Newbie
 
Member#: 103235
Join Date: Dec 2005
Location: FL
Vehicle:
04 sti
silver

Default

Thanks for the link
Fuji Fan is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My 05 STi is slower with a K&N Filter? istayaway Newbies & FAQs 14 06-01-2010 03:42 PM
My First and *Last* Experience with Subaru's New Oil Filter DrewDeezy Service & Maintenance 36 02-02-2009 11:48 AM
UpstateSCarolina 04-05 sti rear trunk with wing new markers Private 'For Sale' Classifieds 1 03-15-2006 02:49 PM
With the new oil crisis: exodus from SUV? rogue Off-Topic 92 09-04-2005 06:20 PM
how hard would it be to swap out the 05 STi tail lights with the 03 wrx lights? schism jman Interior & Exterior Modification 7 06-07-2005 06:47 PM


All times are GMT -4. The time now is 08:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.