Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday December 18, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Subaru Models > Legacy Forum

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-23-2000, 07:29 PM   #1
Andy_T
Scooby Newbie
 
Member#: 502
Join Date: Nov 1999
Location: Sydney, New South Wales, Australia
Post ECU reset for '99 Liberty

Hi all.

I tried it, partly out of curiosity, partly because it was high time I retuned the radio presets (the previous owner had a penchant for '80s cheese (FM1) and talk radio (FM2).

(BTW a '99 Liberty is the '00 Legacy in the US).

Anyway, after leaving the battery unplugged for about 45 minutes, replugging it and restarting, it stalled the first time I tries to start it. Ran for 1 sec then died. Second time - no problem. Idle wobbled a little more than usual, then settled at 750 rpm. I left it to idle for just over 10 minutes, stopped it, restarted it and went for a drive. Heavy throttle opening showed a mild smoothing out of power, though absolute thrust hadn't changed. The autobox's behaviour was as before, despite warnings about the electronics 'relearning' its **** patterns. If anything the noticeable pick-up at 3500 rpm had been blunted, but the pull continued through to 5,500 rpm - in fact even running up to 6,200 rpm redline was worth it as the grunt didn't seem to run out.

Having run on premium fuel for months now I wasn't expecting anything at all - but it was good to listen to something else on the radio for a change .

Andy T
* Registered users of the site do not see these ads.
Andy_T is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ECU reset for intake? ScoobySam8 Vancouver Impreza Club Forum -- VIC 10 09-15-2008 03:14 AM
ECU Pinouts for '99 Legacy whtlegacy Legacy Forum 0 02-11-2004 12:41 PM
Keyless entry- reset after ECU reset? sir_aspen_white Electrical & Lighting 1 04-22-2003 09:24 PM
('93-'01) ECU reset for 4EAT:when and will it help??? sjt Impreza Forum 2 07-03-2001 06:24 PM
Ecu reset for cold air intake? Robmat Newbies & FAQs 3 11-10-2000 12:44 AM


All times are GMT -4. The time now is 04:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.