Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Monday December 22, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
Vancouver Impreza Club
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Chapters > Vancouver Impreza Club Forum -- VIC

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-24-2006, 02:33 AM   #1
chopchop
Scooby Specialist
 
Member#: 55630
Join Date: Feb 2004
Chapter/Region: VIC
Location: Vancouver, B.C.
Vehicle:
04 STi Stage 2
PSM

Default Help: All signal lights gone?

I was driving home about 30 minutes ago and suddenly I lost both left and right signals. I tried the hazard light also but its not working, the dash does not show the arrows nor makes any sound. Could it be the fuse? I am looking through my manual right now trying to check which fuse is for the signal lights. Please help!

Thanks,
Joe
* Registered users of the site do not see these ads.
chopchop is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2006, 02:38 AM   #2
lummer shawn
Scooby Specialist
 
Member#: 71484
Join Date: Sep 2004
Chapter/Region: VIC
Location: IKEA
Vehicle:
02 2.5 RS
BRP

Default

yeah
open the fuse box
look for a blown fuse
lummer shawn is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help: My taillights have gone out mhs_dustin Electrical & Lighting 6 09-19-2007 03:50 AM
A fellow motorcyclist needs help: His daughter has gone missing RATyson Tri-State Area Forum 5 08-30-2006 12:20 PM
A fellow motorcyclist needs help: His daughter has gone missing RATyson Mid Atlantic Impreza Club -- MAIC 3 08-29-2006 03:54 PM
Pls help: STi cluster doesnt work and all interior lights wont turn on ewright Service & Maintenance 5 08-28-2005 01:13 PM
Clear Signal Lights and Clear tail lights ZSPEC Southern California Impreza Club Forum -- SCIC 1 09-07-2000 07:27 PM


All times are GMT -4. The time now is 02:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.