Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Monday March 30, 2015
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Transmission (AT/MT) & Driveline

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-17-2006, 11:03 AM   #1
WRX_Mike
Scooby Newbie
 
Member#: 97161
Join Date: Sep 2005
Chapter/Region: SCIC
Location: Dana Point, Ca
Vehicle:
2005 STI
Aspen white

Default I think my first gear is ****ed up

Theres a really loud clicking only in my first gear it still drives fine got any ideas?
* Registered users of the site do not see these ads.
WRX_Mike is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2006, 11:04 AM   #2
nsucdm_wrx
Scooby Newbie
 
Member#: 39771
Join Date: Jul 2003
Chapter/Region: MWSOC
Location: cincinnati
Vehicle:
02 FPRed 2.5l WGN
Built heads ;)

Default

I would post this in the drivetrain forum.
nsucdm_wrx is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2006, 02:25 PM   #3
Acostafan
Scooby Specialist
 
Member#: 67398
Join Date: Aug 2004
Chapter/Region: South East
Location: Chattanooga, TN
Vehicle:
2002 Now with 100%
RDA of 2.5l Goodness!!!

Default

Chipped tooth maybe? Have any trouble getting into gear?
Acostafan is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2006, 10:56 PM   #4
WRXOFIVE
Scooby Newbie
 
Member#: 105201
Join Date: Jan 2006
Chapter/Region: MWSOC
Location: Toledo,OH
Vehicle:
05 WRX

Default

Quote:
Originally Posted by Acostafan
Chipped tooth maybe? Have any trouble getting into gear?

I'm gonna have to agree with that. I had the same problem with second, later that night i did a half throttle pull in second and sheared all the teeth.
WRXOFIVE is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My 2nd gear is acting up!! mkhang Transmission (AT/MT) & Driveline 4 03-23-2009 01:42 AM
05 tranny is finally in my 02 wagon, but first gear is weird... dwike Transmission (AT/MT) & Driveline 0 03-30-2008 08:21 PM
Problem with my first gear and 4th gear. wrichiex_sti Transmission (AT/MT) & Driveline 2 06-01-2006 02:39 AM
I think my fuel guage is messed up...or fuel economy GooseMan Service & Maintenance 6 05-02-2003 03:52 PM
('93-'01) Have no Fear, First Gear is Here Aspen_2.5RS Impreza Forum 3 05-31-2001 12:30 AM


All times are GMT -4. The time now is 06:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2015 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.