Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday August 1, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Engine Management & Tuning > Commercial ECU Reflashes

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-04-2006, 11:34 AM   #1
PeteDucati
Scooby Specialist
 
Member#: 44629
Join Date: Oct 2003
Chapter/Region: Tri-State
Location: '04WRX-Axis ej257, IPT 4eat.
Vehicle:
CNC 'd heads, cams
DB18g/EWG - F/S $8K

Default Dumping fuel during closed loop.

Just that.. during closed loop I'm definately running uber rich.. to the point that the car died and I replaced the plugs in this 22 degree weather.

I'm running modded stock injectors and a Perrin big MAF. Car ran fine for the first 2500 miles since swinging the new motor and getting flashed. Now it idles like crap and seems to be dumping fuel. The only CEL is from the TGV's not existing.

I'm going to try replacing the MAF and front o2 with known good ones I had in my tool box.

Here's the kicker.. during CL the car should idle no matter what - as long as the front o2 is reading properly and there are no leaks between the MAF and the intake port.. which there appears to be no vacuum leaks or anything. Not to mention the car builds boost as fast as usual I'm not hearing anything out of the ordinary.
* Registered users of the site do not see these ads.
PeteDucati is offline   Reply With Quote
Old 03-11-2006, 12:28 PM   #2
canosardines
Scooby Newbie
 
Member#: 102773
Join Date: Dec 2005
Vehicle:
2004 Subaru STi
40 of 42 sardines left

Default

[quote=PeteDucati]as long as the front o2 is reading properlyQUOTE]

Maybe you just answered your own question
canosardines is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Question on open loop/closed loop fuel delay imprezzing Newbies & FAQs 2 09-19-2006 01:33 PM
Closed loop fuel and higher RPMs jblaine Other Engine Management 6 06-05-2006 08:20 PM
Stuck in closed loop fueling (i think)...need help!!! lowblow Factory 2.0L Turbo Powertrain 15 08-16-2005 08:35 PM
What exactly is closed loop vs. open loop fuel control? Neek Engine Management & Tuning 5 03-09-2005 12:50 AM
open loop or closed loop fueling for auto? WRXout Engine Management & Tuning 2 06-21-2004 04:12 PM


All times are GMT -4. The time now is 08:08 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.