Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Monday September 22, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Subaru Conversions

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-11-2006, 03:59 PM   #1
maddbmxjumper
Scooby Specialist
 
Member#: 43044
Join Date: Sep 2003
Chapter/Region: Tri-State
Location: wappingers falls/ kingston
Vehicle:
01 sedona red ej20
stage 3 vf23 rs

Default ok some CEL questions with swap

ok, ive had my swap for about 5-6 months now, 2001 rs with 2004 usdm ej20. everything is good, car runs awesome. but i have a CEL and the car isnt going to pass insection with the light on. so i scanned it with my obd11 scanner. i have 3 codes coming up, p1491- p1446-manufacter controlled auxillary emissions controls, and p0230-fuel pump primary circuit malfunction. can anyone tell me where to start diagnosing for either of these? also, im planning on getting an access port soon, will that take care of my CEL's? any help would be appreciated, thanks, kyle
* Registered users of the site do not see these ads.
maddbmxjumper is offline   Reply With Quote
Old 03-11-2006, 04:16 PM   #2
sidewayz
Scooby Specialist
 
Member#: 5810
Join Date: Apr 2001
Chapter/Region: Tri-State
Location: Easton PA
Vehicle:
2001 S366 2.5RS

Default

kyle, I got the P1446 as well with the exact same swap.
I forget what I did at this time, but I will look at home in my notes. I actually jumped 2 wires together and it got rid of it.
R u getting a P0453? I am, its an evap code that I cant get rid of.
sidewayz is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2006, 12:59 PM   #3
maddbmxjumper
Scooby Specialist
 
Member#: 43044
Join Date: Sep 2003
Chapter/Region: Tri-State
Location: wappingers falls/ kingston
Vehicle:
01 sedona red ej20
stage 3 vf23 rs

Default

ok, cool thanks. nope no p0453 code for me. kyle
maddbmxjumper is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help me debug my swap.....CEL questions. Danny Boy Factory 2.0L Turbo Powertrain 0 12-16-2009 12:01 PM
after swap some CEL codes vipergtrdj Subaru Conversions 0 10-17-2007 04:43 PM
Ver 7 swap into GC8....have some CEL issues..need help!! VtecGSR95 Subaru Conversions 6 09-28-2006 10:34 PM
OK, kinda some crazy questions here, but probably not asked before K-A-O-S Legacy Forum 15 03-15-2006 07:59 PM
need some serious help with some wiring issues on a rex swap into an rs legacy2003 Subaru Conversions 14 07-20-2005 05:57 PM


All times are GMT -4. The time now is 06:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.