Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Monday July 14, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Engine Management & Tuning > AccessPort

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-15-2006, 08:33 AM   #1
ScoobySnacker
Scooby Specialist
 
Member#: 105303
Join Date: Jan 2006
Chapter/Region: MWSOC
Location: Royal Oak, MI
Vehicle:
2003 WRX
White

Default Electrical Buzzing sound..stage1

Hey guys,
Just flashed stage1 into an 03 WRX. Ever since the install i can hear an electrical buzzing sound when lightly on throttle not in boost. Also it does not do it on deceleration? Never did it before?? Anyone know what i am talking about. I just noticed it today and it is REALLY annoying. Thanks
* Registered users of the site do not see these ads.
ScoobySnacker is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2006, 08:51 PM   #2
-Kevlar-
Scooby Guru
 
Member#: 82378
Join Date: Mar 2005
Chapter/Region: South East
Location: SC
Default

Quote:
Originally Posted by ScoobySnacker
Hey guys,
Just flashed stage1 into an 03 WRX. Ever since the install i can hear an electrical buzzing sound when lightly on throttle not in boost. Also it does not do it on deceleration? Never did it before?? Anyone know what i am talking about. I just noticed it today and it is REALLY annoying. Thanks

where is it coming from?
-Kevlar- is offline   Reply With Quote
Old 03-16-2006, 08:00 AM   #3
ScoobySnacker
Scooby Specialist
 
Member#: 105303
Join Date: Jan 2006
Chapter/Region: MWSOC
Location: Royal Oak, MI
Vehicle:
2003 WRX
White

Default

Cant really tell....its sounds like it coming from the front but reflects off stuff in the car and you can hear it all around?? Weird...im not worried it just kind of get annoying on the highway.
ScoobySnacker is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Electrical static/ buzzing sound from 2007 factory head unit in a 2005 legacy wagon?? drewbabich Car Audio, Video & Security 6 04-13-2012 01:22 AM
Rubbing brakes / noise from front driver side/AC buzzing sound Foz Service & Maintenance 3 01-13-2002 12:09 AM
strange sort of buzzing sound!?! scoobyboost Factory 2.0L Turbo Powertrain 4 12-27-2001 05:26 PM
Buzzing sound Hanzo Warranty Issues & SOA Problems 1 11-09-2001 03:37 PM
Buzzing sound from rear vinman Technical Forum Archive 16 06-26-2000 05:15 PM


All times are GMT -4. The time now is 06:04 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.