Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Monday September 22, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Subaru Models > Legacy Forum

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-31-2000, 10:19 PM   #1
gtguy
Scooby Guru
 
Member#: 2184
Join Date: Aug 2000
Location: Highland Park, Ill., USA
Vehicle:
2005 Legacy GT wagon
Platinum Silver Metallic

Post Weird alarm issues on my Legacy wagon.

Okay, here's the deal. Today, my Legacy wagon's alarm (Subaru) started freaking out. At first, it wouldn't shut off, or let me start the car. Now, it works fine, as long as it isn't in my garage. When it's in the garage, it keeps going off, no matter what you do, short of disconnecting the darned thing. I'm thinking it's a weird sympathetic frequency thing... Ideas, anyone?

* Registered users of the site do not see these ads.
gtguy is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
issues to look for on 1996 Legacy wagon w/105k miles? alacrity024 Off-Topic 17 02-12-2005 01:05 PM
Poll; JDM legacy sidemarkers or Retrofit GD sidemarkers on 97 legacy wagon k2snow North West Impreza Club Forum -- NWIC 1 06-03-2004 01:56 PM
WRX wagon suspension on a Legacy Wagon??? thejimlab Brakes, Steering & Suspension 0 03-17-2004 12:15 PM
Will My RS brakes work on a legacy wagon Tattoo Collector Legacy Forum 5 06-25-2003 11:28 PM
If Subaru slacks on my Legacy wagon... gtguy Legacy Forum 13 01-09-2003 04:28 PM


All times are GMT -4. The time now is 08:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.