Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday October 27, 2016
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Engine Management & Tuning > AccessPort

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads. 
Thread Tools Display Modes
Old 03-26-2006, 01:31 PM   #1
Scooby Newbie
Member#: 110585
Join Date: Mar 2006
Default Going to stage 2

Ok here is everything I did:
1) went to stage 1
2)installed helix dp
3)from stage 1, i just changed the base map to stage 2 on my AP

is that ok? or is there anything else i need to do? (reset ecu...reverted to stock first before going to stage 2)
* Registered users of the site do not see these ads.
borlawrx is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Old 03-26-2006, 01:44 PM   #2
Scooby Specialist
Member#: 64351
Join Date: Jun 2004
Chapter/Region: NESIC
Location: Portland ME
2005 Legacy GT


That should do it. Make sure to disconnect test connectors before you test it out.
Bman is offline   Reply With Quote
Old 03-26-2006, 01:49 PM   #3
Scooby Specialist
Member#: 79394
Join Date: Jan 2005
Location: reston
02 gda


that's fine
23b_Rex is offline   Reply With Quote
Old 03-26-2006, 02:34 PM   #4
Scooby Newbie
Member#: 108539
Join Date: Feb 2006
Chapter/Region: South East
Location: Florida
2004 wrx sedan


Are you using the stock cat back? It would help to use a bigger aftermarket one.
pingpong is offline   Reply With Quote
Old 03-27-2006, 01:51 AM   #5
Scooby Specialist
Member#: 105240
Join Date: Jan 2006
Chapter/Region: Tri-State
Location: Dirty Jerzee
04 Wingless STi
mk2 vr6


Can you just go from stock to stage2 if you already have TBE or do you have to do stage1 first?
Luckie8 is offline   Reply With Quote
Old 03-27-2006, 01:57 AM   #6
Scooby Newbie
Member#: 110231
Join Date: Mar 2006
Chapter/Region: Tri-State
Location: Westchester, school in Ithaca
2002 WRX


you can go straight to stage 2 - if you already have a TBE the only difference between stage 1 and stage 2 is the maps themselves.
AaronCPK is offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Should I go to stage 2? SoCal_Scooby AccessPort 3 11-29-2009 11:29 PM
Will going to Stage 2 devalue my 04? mbakercad Mid Atlantic Impreza Club -- MAIC 5 09-15-2009 07:19 AM
About to go to Stage 2 theprodgalson Newbies & FAQs 44 10-15-2008 05:28 PM
Pretty dissapointing time after going to Stage 2 from Stock (STi) homiusang Engine Management & Tuning 22 06-01-2006 08:50 AM
AP Question. Going to Stage 2...when did you reflash you ECU? Edvig Engine Management & Tuning 6 12-27-2005 09:24 PM

All times are GMT -4. The time now is 01:53 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2016 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2016, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.