Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday July 10, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Engine Management & Tuning > AccessPort

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-28-2006, 05:32 PM   #1
UndertoW101
Scooby Specialist
 
Member#: 100587
Join Date: Nov 2005
Chapter/Region: South East
Location: Land O' Lakes FL
Vehicle:
2012 WRX 5D Ltd.
Silver

Default Real quick 06 AP question

Just wondering if any O6 wrx guy/gal can advise on where exactley the green conectors on our model. I should have the AP waiting for me at home...so i want to get in in asap

Thanks for the helP.
* Registered users of the site do not see these ads.
UndertoW101 is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2006, 05:56 PM   #2
superrooo
Scooby Newbie
 
Member#: 111077
Join Date: Mar 2006
Location: SLC
Vehicle:
02 wrx wagon
black

Default

buried under the dash. on the left side of the steering column.
superrooo is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2006, 06:15 PM   #3
UndertoW101
Scooby Specialist
 
Member#: 100587
Join Date: Nov 2005
Chapter/Region: South East
Location: Land O' Lakes FL
Vehicle:
2012 WRX 5D Ltd.
Silver

Default

Quote:
Originally Posted by superrooo
buried under the dash. on the left side of the steering column.

Good..then it's the same as the previous models...THanks....
I am quite excited
stage 2!
UndertoW101 is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2006, 06:25 PM   #4
superrooo
Scooby Newbie
 
Member#: 111077
Join Date: Mar 2006
Location: SLC
Vehicle:
02 wrx wagon
black

Default

I just went up to stage 2 on my 02 wagon. love it.make sure your battery has good voltage. mine droped durring flash. thats bad. but i live close to cobb.
superrooo is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2006, 06:26 PM   #5
superrooo
Scooby Newbie
 
Member#: 111077
Join Date: Mar 2006
Location: SLC
Vehicle:
02 wrx wagon
black

Default

friends 06 sti is sick fast. if you have an sti youll love it.
superrooo is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2006, 06:51 PM   #6
UndertoW101
Scooby Specialist
 
Member#: 100587
Join Date: Nov 2005
Chapter/Region: South East
Location: Land O' Lakes FL
Vehicle:
2012 WRX 5D Ltd.
Silver

Default

I got a TR....

Yea i have heard lots of horror stories about the whole voltage issue...I have had my TR since november so i am hoping the battery is ok. Wish i could do somehting to be extra sure
UndertoW101 is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2006, 09:00 PM   #7
superrooo
Scooby Newbie
 
Member#: 111077
Join Date: Mar 2006
Location: SLC
Vehicle:
02 wrx wagon
black

Default

hook up a charger to the battery. sloved my problem untill i got a new battery.
superrooo is offline   Reply With Quote
Old 03-29-2006, 12:05 PM   #8
parker/slc/gc8fan
Scooby Specialist
 
Member#: 46241
Join Date: Oct 2003
Chapter/Region: RMIC
Location: Tinsel Towers. Apt. 29
Vehicle:
- RIP
SDF-1

Default

It should be OK, Just make sure you dont have anyhting else on in the car at the time of the flash (I really mean anything).

The green test mode connectors were right above my clutch pedal.

Last edited by parker/slc/gc8fan; 03-29-2006 at 03:21 PM.
parker/slc/gc8fan is offline   Reply With Quote
Old 03-29-2006, 01:34 PM   #9
UndertoW101
Scooby Specialist
 
Member#: 100587
Join Date: Nov 2005
Chapter/Region: South East
Location: Land O' Lakes FL
Vehicle:
2012 WRX 5D Ltd.
Silver

Default

Got it done....no issues....I did unplug my radar detctor and 1000w amp
UndertoW101 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
real quick uppipe install question orionshaft Newbies & FAQs 34 05-04-2008 12:30 AM
Quick Real Time AP Question smm1388 AccessPort 5 12-14-2007 01:20 PM
Quick 06 wrx question- track times iratus General Community 46 01-04-2007 04:37 PM
Real quick PC upgrade question cwb124 Off-Topic 13 09-13-2005 10:27 AM
Quick AP question, .re base vs real Tex-WReX Engine Management & Tuning 4 05-18-2005 12:56 AM


All times are GMT -4. The time now is 12:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.