Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Saturday December 27, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Engine Management & Tuning > AccessPort

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-29-2006, 10:43 AM   #1
borlawrx
Scooby Newbie
 
Member#: 110585
Join Date: Mar 2006
Default Accessport question

Ok here is my plan:

I currently have a stage 2 on my car right now. Next, lets say i connected my computer to my AP and changed something in the stage 2 file. Now, I want to load the new version into my car as a base map. Can't i just go to "change base map" and load it in like that or do i need to revert back to stock first?
* Registered users of the site do not see these ads.
borlawrx is offline   Reply With Quote
Old 03-29-2006, 12:17 PM   #2
parker/slc/gc8fan
Scooby Specialist
 
Member#: 46241
Join Date: Oct 2003
Chapter/Region: RMIC
Location: Tinsel Towers. Apt. 29
Vehicle:
- RIP
SDF-1

Default

Why would you need to revert back to stock? Is this just a random thought you have or did someone lead you to believe this is necesary?

Un-installing the AccessPort would waste a flash imo.
parker/slc/gc8fan is offline   Reply With Quote
Old 03-29-2006, 11:54 PM   #3
kurto1
Scooby Newbie
 
Member#: 81051
Join Date: Feb 2005
Chapter/Region: AKIC
Location: Anch,AK
Vehicle:
2002 Impreza
M.B.P

Default

i would say that you could just change maps. imo
kurto1 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Exhaust Question + AccessPort Question Nugen Newbies & FAQs 1 10-27-2009 03:55 AM
Cobb Accessport Question - Noob question hlanderr Newbies & FAQs 7 05-08-2006 01:23 PM
Accessport Question Flexx999 Canada Region Forum 5 04-07-2004 04:21 PM
cobb accessport questions skimmilk68 Engine Management & Tuning 18 04-05-2004 09:25 PM
accessPort question oooggss Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 2 12-17-2003 06:40 AM


All times are GMT -4. The time now is 08:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.