View Single Post
Old 08-24-2020, 09:15 PM   #23
Vancouver98STi
Scooby Specialist
 
Member#: 459287
Join Date: Dec 2016
Chapter/Region: VIC
Location: Vancouver BC Canada
Vehicle:
1998 JDM Impreza STi
V4 GF8 White

Smile Drum roll please...

Quote:
Originally Posted by Vancouver98STi View Post

The shop the car is in will be closed until next Wednesday, so it'll be a few days before I can report the results of this procedure.
I was contacted by the fella working on my car. He said he was dropping by the shop (a couple days early) to pick something up, and he asked me how confident I was that the car would run properly if he was to put the MAF sensor back in while he was there. I said I was quite confident... as heck, look at those Before and After shots!
And the news is... it's alive !!!
I had suspected that damn MAF sensor all along. I guess I didn't act on my suspicions earlier, as it was obvious that the MAF sensor had been opened up previously... and I had made the assumption that whomever had been in there before had done a decent job re-soldering the three terminals. Well, the pictures in my previous post speak for themselves. The earlier re-soldering job was absolute crap. Thankfully, my buddy is an expert at electronics, and his soldering abilities are top notch.

I'm so happy that the car is now running properly again. I took it easy on the drive home... hey, I've got to get used to RHD again , but the STi felt really good. Tons of power. Next summer, hopefully a return to autocross!
* Registered users of the site do not see these ads.
Vancouver98STi is offline   Reply With Quote