View Single Post
Old 11-10-2020, 04:48 PM   #1
Inflict89
Scooby Newbie
 
Member#: 374930
Join Date: Nov 2013
Location: Whittier, CA
Vehicle:
2013 Impreza WRX
WRB Pearl

Default 2006 wrx flashing cel under wot

hey all, i have done all the typical misfire checks. I've done the following:

Clean Maf sensor
New spark plugs (gapped at 0.028)
Inspected all coil packs (did swap 2 to 1, but since no stored CEL i have no idea what cylinder is misfiring)
Completed a compression test this morning
Cylinder 1: 122
Cylinder 2: 124
Cylinder 3: 124
Cylinder 4: 120

Replaced in-tank fuel filter and fuel pump sock as well.

Did a datalog (included below) and only see roughness counts on cylinder 3. Swapped coilpack with cylinder 1 with no change***8230; I was thinking possibly injectors but looking at the datalog i'm assuming it's not that.

Only modification change in the last 6 months is a new clutch and lightweight flywheel. Car was tuned with the factory clutch kit and flywheel, so i'm unsure if that would contribute like it used to for the ej20's.

Any help would be appreciated, thanks in advance.

PS Data log was cut short due to having a dinosaur V2 and sometimes it stops datalogging mid-way.
Datalog: https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing

modlist:
vf48
13 sti tmic
walbro 255
invidia catless downpipe
spt intake
grimmspeed ebcs
protuned back in 2014 by Sean at Church in LA
* Registered users of the site do not see these ads.

Last edited by Inflict89; 11-10-2020 at 05:10 PM.
Inflict89 is offline   Reply With Quote