Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Saturday September 22, 2018
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Electrical & Lighting

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads. 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-21-2018, 11:23 PM   #1
MojoFlexx05
Scooby Newbie
 
Member#: 475970
Join Date: Oct 2017
Default Turning signal

So they started about 2 days ago, it happened first with my windows not being able to roll down all of them. And then it was my turning signal light did not want to function, today I woke up turn on the car and everything was fine with my windows but now when I put on my turning signal, a noise appears like a motor is working but the actual signal light is not. What can it be?
* Registered users of the site do not see these ads.
MojoFlexx05 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Old 06-22-2018, 04:01 AM   #2
CosmoTheCat
Scooby Newbie
 
Member#: 3409
Join Date: Jan 2001
Chapter/Region: NWIC
Location: Oly
Vehicle:
98 My FMIC
Is bigger than yours.

Default

Window's working fine now? Good. Roll it down and use hand signals like they did in the 1920s, because for all we know you're driving a model T.
CosmoTheCat is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2018, 01:14 PM   #3
Charlie-III
Scooby Guru
 
Member#: 30669
Join Date: Dec 2002
Chapter/Region: Tri-State
Location: USA, North NJ, 07456
Vehicle:
1998 Legacy 2.5GT
Silver Sleeper BK, 5MT

Default

Quote:
Originally Posted by MojoFlexx05 View Post
So they started about 2 days ago, it happened first with my windows not being able to roll down all of them. And then it was my turning signal light did not want to function, today I woke up turn on the car and everything was fine with my windows but now when I put on my turning signal, a noise appears like a motor is working but the actual signal light is not. What can it be?
Year, model, country and miles of Subaru?
Any mods to electrical or recent work done?

When you say the turn signal won't work, do the lights come on but not blink, or do they do nothing(stay dark)?

Quote:
Originally Posted by CosmoTheCat View Post
Window's working fine now? Good. Roll it down and use hand signals like they did in the 1920s, because for all we know you're driving a model T.

Charlie-III is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 10:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2017, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.