Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Tuesday October 24, 2017
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Go Back   NASIOC > NASIOC General > Interior & Exterior Modification

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads. 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-21-2010, 12:32 PM   #1
Bug_eye_mobster
Scooby Specialist
 
Member#: 127320
Join Date: Sep 2006
Default turn singnals dont work after wheel install

Ok so I installed a after market hub, quick release and nrg wheel and now my turn signals wont turn off after making a turn. It gets kind of annoying cause I forget about it and sometimes they will be on for a few minutes. I was wondering if anybody has come up with a way to fix this problem or am I just going to have to deal with it
* Registered users of the site do not see these ads.
Bug_eye_mobster is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Old 02-21-2010, 03:55 PM   #2
XanRules
Scooby Guru
 
Member#: 157348
Join Date: Aug 2007
Chapter/Region: NWIC
Location: Benghazi
Vehicle:
1996 JNCO Jorts
Stonewashed Denim

Default

sounds like you ****ed up your clockspring.
XanRules is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2010, 04:34 PM   #3
Geek Guy
Scooby Specialist
 
Member#: 8151
Join Date: Jul 2001
Chapter/Region: South East
Location: Rally Tools LLC
Vehicle:
2002 WRX Rally Car
Atlantic Rally Cup Champ!

Default

The clockspring is inside of the wheel. If you go aftermarket, you loose the clockspring.

At least I have the same issue with my NRG setup.
Geek Guy is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2010, 04:42 PM   #4
RoxyTheImpreza
Scooby Specialist
 
Member#: 205171
Join Date: Mar 2009
Chapter/Region: TXIC
Location: San Antonio, TX
Vehicle:
2004 Forester XT
Cayenne Red Pearl

Default

Quote:
Originally Posted by XanRules View Post
sounds like you ****ed up your clockspring.
^you're stupid

Quote:
Originally Posted by Geek Guy View Post
The clockspring is inside of the wheel. If you go aftermarket, you loose the clockspring.

At least I have the same issue with my NRG setup.
^QFT

and that's what you get for trying to make your street car mad tight jdm
RoxyTheImpreza is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2010, 04:58 PM   #5
Geek Guy
Scooby Specialist
 
Member#: 8151
Join Date: Jul 2001
Chapter/Region: South East
Location: Rally Tools LLC
Vehicle:
2002 WRX Rally Car
Atlantic Rally Cup Champ!

Default

Quote:
Originally Posted by RoxyTheImpreza View Post
^you're stupid



^QFT

and that's what you get for trying to make your street car mad tight jdm
At least I have a need for a wheel w/o an airbag!
Geek Guy is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2010, 05:34 PM   #6
RoxyTheImpreza
Scooby Specialist
 
Member#: 205171
Join Date: Mar 2009
Chapter/Region: TXIC
Location: San Antonio, TX
Vehicle:
2004 Forester XT
Cayenne Red Pearl

Default

Quote:
Originally Posted by Geek Guy View Post
At least I have a need for a wheel w/o an airbag!
well I was mainly talking about the first guy.... but ok :]
RoxyTheImpreza is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2010, 08:12 PM   #7
Ricewagon
Scooby Specialist
 
Member#: 59703
Join Date: Apr 2004
Chapter/Region: VIC
Location: Vancouver
Vehicle:
2004 STi
always wrb

Default

Did you just used a sparco or momo hub and had to remove your clockspring?

Shoulda got one of these hub or something similar.
http://www.more-japan.com/SPLASH-Nor...A-p-17301.html
Ricewagon is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2010, 12:03 AM   #8
bluesuby9186
Scooby Newbie
 
Member#: 230497
Join Date: Nov 2009
Chapter/Region: South East
Location: Albemarle, NC
Vehicle:
2003 Subaru WRX
Blue

Default

Im having the same problem. Any real fix to it? I used the Momo aftermarket and had to remove the clockspring to get it to connect.
bluesuby9186 is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2010, 12:18 AM   #9
Ricewagon
Scooby Specialist
 
Member#: 59703
Join Date: Apr 2004
Chapter/Region: VIC
Location: Vancouver
Vehicle:
2004 STi
always wrb

Default

Quote:
Originally Posted by bluesuby9186 View Post
Im having the same problem. Any real fix to it? I used the Momo aftermarket and had to remove the clockspring to get it to connect.
Reinstall the clock spring and get a splash hub or a hub of one similar.
Ricewagon is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2010, 02:43 AM   #10
v1gc8
Scooby Newbie
 
Member#: 238186
Join Date: Feb 2010
Vehicle:
2001 Impreza 2.5RS
Grey

Default

you can attempt to set it back by trimming the plastic tabs on the clock spring and signal/wiper assembly, and making some form of plastic or aluminum connector to the wheel hub.
v1gc8 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
front parking lamps dont work after H.I.D. install Rabid_Machina Electrical & Lighting 3 01-18-2009 12:34 AM
Driver Door lock dont work after new alarm install hoyin Car Audio, Video & Security 13 01-18-2007 03:08 PM
Dash Lights dont work after installing new stereo, help!! wrxboy944 Electrical & Lighting 2 07-30-2005 07:29 AM
HIDs dont work after FMIC install b0dh1 Electrical & Lighting 6 01-11-2005 02:12 PM
Please help! Brakes dont work after spring install cvcsmkr Brakes, Steering & Suspension 4 01-19-2002 03:05 PM

All times are GMT -4. The time now is 06:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2017 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2017, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.