Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Saturday September 21, 2019
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Go Back   NASIOC > NASIOC General > Newbies & FAQs

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.







* As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases. 
* Registered users of the site do not see these ads. 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-17-2019, 11:45 AM   #1
Tjhowey91
Scooby Newbie
 
Member#: 506448
Join Date: Sep 2019
Exclamation 2011 2.5i Premium Impreza electrical/running

Hey all!
I have a 2011 Subaru Impreza 2.5 I premium with 133,300 miles, that will not start unless it is jumped however sometimes it won't start if it's being jumped.

After I get it started I can drive a hundred feet down the road and my dash lights start flickering and then my RPM goes down to zero and then back up and the radio flickers on and off multiple times.

When I open up the door the cargo light turns on but when I put my key in the ignition everything cuts off and the dash lights flicker that's where I figure I would try and jump start my car sometimes it works sometimes it doesn't work right away however there is a recall on the brake lamp switch will that fix this problem?
* Registered users of the site do not see these ads.
Tjhowey91 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Old 09-17-2019, 11:58 AM   #2
Fndragn
Scooby Newbie
 
Member#: 470845
Join Date: Jul 2017
Chapter/Region: MWSOC
Location: Iowa
Vehicle:
2011 Sti
DGM

Default

No idea if the backup recall will fix your issues, I doubt it though. Id start by looking for bad wiring under the hood. Maybe caused by a rodent of some sort. If all looks good there I’d try to locate some ground wires to make sure they are all still in tact.
Fndragn is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 06:50 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2019, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.

As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.