Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Wednesday December 13, 2017
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Go Back   NASIOC > NASIOC General > Newbies & FAQs

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads. 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-01-2014, 05:08 PM   #1
ohyesitsbrandon
Scooby Newbie
 
Member#: 363544
Join Date: Jul 2013
Chapter/Region: MAIC
Location: maryland
Vehicle:
2006 impreza wrx
black

Default 2006 wrx green wire behind fuses

Behind the fuses inside there's a green male and female connect not plugged in not sure if it just broke loose or if it is supposed to be connected. Any help is appreciated thanks
* Registered users of the site do not see these ads.
ohyesitsbrandon is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Old 05-01-2014, 05:11 PM   #2
LIChuck
Scooby Specialist
 
Member#: 266122
Join Date: Dec 2010
Chapter/Region: Tri-State
Location: Patchogue, NY
Vehicle:
2007 WRX Limited
UGM

Default

These are the connectors to put the car in the test mode. You connect them together to flash your ECU. They are normally left disconnected.
LIChuck is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2014, 05:13 PM   #3
ohyesitsbrandon
Scooby Newbie
 
Member#: 363544
Join Date: Jul 2013
Chapter/Region: MAIC
Location: maryland
Vehicle:
2006 impreza wrx
black

Default

ok thanks a lot just didn't want something going wrong

<a href="http://tinypic.com?ref=10gbdb6" target="_blank"><img src="http://i61.tinypic.com/10gbdb6.jpg" border="0" alt="Image and video hosting by TinyPic"></a>
ohyesitsbrandon is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2014, 05:37 PM   #4
Loyale93
Newbie Moderator
Moderator
 
Member#: 91347
Join Date: Jul 2005
Chapter/Region: NESIC
Location: Ord, Nebraska
Vehicle:
'13 XV Crosstrek,12
1050 Triumph Speed Triple

Default

If you search for "test mode", you'll find copious threads on this.


Little help on your IMG tags.
Loyale93 is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2014, 02:36 AM   #5
Wobzzz
Scooby Newbie
 
Member#: 389653
Join Date: May 2014
Chapter/Region: BAIC
Location: SF Bay Area, CA
Vehicle:
2006 WRX
Arctic White

Default Used for Access Port

If you ever get an access port you will have to connect the green wires to run a new map on the car for stage 1 or stage 2
Wobzzz is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2014, 06:41 AM   #6
Loyale93
Newbie Moderator
Moderator
 
Member#: 91347
Join Date: Jul 2005
Chapter/Region: NESIC
Location: Ord, Nebraska
Vehicle:
'13 XV Crosstrek,12
1050 Triumph Speed Triple

Default

Quote:
Originally Posted by Wobzzz View Post
If you ever get an access port you will have to connect the green wires to run a new map on the car for stage 1 or stage 2
But not for any other maps? Just stage 1 and 2?
Loyale93 is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2014, 07:20 AM   #7
Brother EddieJ.
Scooby Specialist
 
Member#: 181617
Join Date: Jun 2008
Chapter/Region: MAIC
Location: frederick, md
Vehicle:
2004 wrx
6speed/ 330whp/ 300wtq

Default

Quote:
Originally Posted by Loyale93 View Post
But not for any other maps? Just stage 1 and 2?
The other maps are loaded through some kind of magic procedure done by your tuner. Don't ask me how, I'm not a tuner.
Brother EddieJ. is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 01:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2017 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2017, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.