Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Wednesday December 2, 2020
Home Forums Images WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Engine Management & Tuning > Other Engine Management

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.







* As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases. 
* Registered users of the site do not see these ads. 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-03-2020, 04:13 PM   #1
MilesTolle
Scooby Newbie
 
Member#: 488237
Join Date: Jul 2018
Default Check Engine Light Blinking

1993 Subaru Legacy 2.0 automatic

The maf sensor went bad in this car, so the engine light come on and stayed on.. I did a scan using the black connector under the dash.... So that picked up the code for the Maf Sensor...... I then purchased a new Maf Sensor from A 1 Auto... Put it in car and car seen's to run fine now.

So i went to clear the code from the Computer. I have done this before to same car... What I did was plug back in black connector then turned engine to on but not running engine.

then i unhooked battery posts both neg and pos... then i let set for a hour.... it removed the code since the engine light is not remaining on...

But now the engine light blinks constantly..

I checked to see if it picked up any code but will not work since the light is blinking off and on, even though i unhooked black connector and reconnected it.. to test

I then did the same thing and let it set over night still blinking light...

I then tried what i found online to hook both the green and black connectors up and turn ignition to on position, and press gas petal to floor then half way then let go... then take car for a ride

Still blinking check engine..

and even seat belt warning is blinking off and on to but i will deal with that one later if i can.

I am out of ideals of how to remove this blinking check engine light i have tried everything I know to try, and everything my book says in clearing the check engine light.. and everything i have read online in clearing the light

Nothing works in keeping it off..

would appreciate any ideals of why this is constantly blinking after removing trouble code for maf sensor?

Thanks
* Registered users of the site do not see these ads.
MilesTolle is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 03:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2019, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.

As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.