Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday August 23, 2019
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo)

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads. 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-09-2019, 08:42 PM   #26
SubbieNoob
Scooby Newbie
 
Member#: 305546
Join Date: Jan 2012
Chapter/Region: NESIC
Location: Boston
Vehicle:
2016 WRX
World Rally Blue

Default

To the best of my knowledge it's the OEM flywheel. Plus, its definitely slightly more shakey at idle
* Registered users of the site do not see these ads.
SubbieNoob is online now   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Old 08-13-2019, 08:51 PM   #27
SubbieNoob
Scooby Newbie
 
Member#: 305546
Join Date: Jan 2012
Chapter/Region: NESIC
Location: Boston
Vehicle:
2016 WRX
World Rally Blue

Default

To bring this back, was driving the car to get diagnosed at a friends shop. Needless to say, it spun a bearing on the way up.

I ended up getting a replacement motor.

But, timing tensioner gave, silicone clogged the oil channels, and cylinder heads were all cracked at the spark plug hole. They must have been over tightened and too much silicone was obviously used. There was also a ton of oil leaking from the rear main seal.

Looks like this thing needed to die anyways. Thanks for all the help thus far.

Vincent
SubbieNoob is online now   Reply With Quote
Old 08-18-2019, 01:30 PM   #28
zoe60
Scooby Newbie
 
Member#: 329052
Join Date: Aug 2012
Default

Nevermind. Didn't see last post.
zoe60 is offline   Reply With Quote
Old Yesterday, 10:37 PM   #29
Aaa246
Scooby Newbie
 
Member#: 464588
Join Date: Mar 2017
Default

I was having misfire because of a cam position sensor.
Aaa246 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 08:57 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2019, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.