Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday May 25, 2018
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
Mid Atlantic Impreza Club
Mid Atlantic Impreza Club Forum sponsored by Annapolis Subaru
Go Back   NASIOC > NASIOC Chapters > Mid Atlantic Impreza Club -- MAIC

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads. 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-30-2018, 10:09 PM   #1
PERU WRX
Scooby Newbie
 
Member#: 387555
Join Date: Apr 2014
Chapter/Region: MAIC
Vehicle:
2011 WRX
Black

Default 2007 Legacy Gt Help!

Hey Nasioc i need your help iím having problems with my 07 legacy gt and i know this isnít the right forum but because they have the same engine as the wrx and maybe iíll try some advice and help so the problem is the car starts for like a second and then dies and i use the scan and no engine codes and i replace the spark plugs and coils but still the same the last owner says the car overheat and throw multiple missfire but now starts and dies i check the coolant reservoir and it looks fine any comments or suggestions would be greatly appreciated THANKS.!
* Registered users of the site do not see these ads.
PERU WRX is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Old 05-02-2018, 10:52 AM   #2
Patrick Olsen
NASIOC Supporter
 
Member#: 120
Join Date: Jul 1999
Chapter/Region: AKIC
Location: Where the Navy sends me...
Vehicle:
1997 Legacy 2.5GT
1996 Impreza coupe

Default

Quote:
Originally Posted by PERU WRX View Post
any comments or suggestions would be greatly appreciated
I suggest punctuation. I also suggest telling us the full history. Did the car run fine when you bought it? When did the problem start? Had you changed anything on the car prior to the problem starting? Had you done anything to investigate and/or correct the problems the previous owner had reported?

Finally, I suggest posting in the appropriate technical forum (https://forums.nasioc.com/forums/forumdisplay.php?f=91) for assistance.
Patrick Olsen is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2018, 06:55 PM   #3
PERU WRX
Scooby Newbie
 
Member#: 387555
Join Date: Apr 2014
Chapter/Region: MAIC
Vehicle:
2011 WRX
Black

Default

Quote:
Originally Posted by Patrick Olsen View Post
I suggest punctuation. I also suggest telling us the full history. Did the car run fine when you bought it? When did the problem start? Had you changed anything on the car prior to the problem starting? Had you done anything to investigate and/or correct the problems the previous owner had reported?

Finally, I suggest posting in the appropriate technical forum (https://forums.nasioc.com/forums/forumdisplay.php?f=91) for assistance.
Thanks for the advice
PERU WRX is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 06:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2017, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.