Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Monday October 22, 2018
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Built Motor Discussion

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads. 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-03-2007, 06:59 PM   #1
dukeduster
Scooby Specialist
 
Member#: 95789
Join Date: Sep 2005
Location: Lovington nm
Vehicle:
2002 WRX PTE
6262, hydra, 1100 FIC

Default Boost surging on hyrbid motor

dont know where else to put this at so ill start here. Mods feel free to move.

I have a aem tru-boost with a 46mm external gate and I cant run over 8 psi without the boost surging up and down. I can run 8 psi Just fine but when i turn it up to like 14psi it wont even turn up. I then adjust the wastegate crack pressure to 11 and it will achieve 11psi but then surge back and forth from 8 to 11psi. anyone have any ideas? I also have a smaller line going to the top of the wastegate could this cause that?
* Registered users of the site do not see these ads.
dukeduster is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Old 03-03-2007, 09:26 PM   #2
dukeduster
Scooby Specialist
 
Member#: 95789
Join Date: Sep 2005
Location: Lovington nm
Vehicle:
2002 WRX PTE
6262, hydra, 1100 FIC

Default

nevermind i am an idot lol. I fogot i am setting duty cycle on the boost controller not psi.
dukeduster is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
boost surge... low boost... jmodica Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 10 05-06-2009 04:16 PM
Boost Controlling On Stock Motor? iSuby86 Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 78 01-15-2009 02:25 PM
High Boost/Low RPM Surging on Highway Obsessive Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 0 08-23-2008 10:06 AM
Acceptable Boost Levels on STi Motor artdoesart Factory 2.5L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.5L Turbo) 3 04-30-2004 09:09 AM
Boost Problems on stock motor - help! Kickz107 Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 4 10-21-2003 09:47 PM

All times are GMT -4. The time now is 10:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2017, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.