Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Saturday January 20, 2018
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Electrical & Lighting

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads. 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-16-2007, 06:18 PM   #1
snowcrzy
Scooby Guru
 
Member#: 110895
Join Date: Mar 2006
Chapter/Region: SCIC
Location: omods.com/ costa mesa, CA
Default delete

archived.
* Registered users of the site do not see these ads.

Last edited by snowcrzy; 07-13-2009 at 05:28 PM.
snowcrzy is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Old 05-17-2007, 09:58 PM   #2
snowcrzy
Scooby Guru
 
Member#: 110895
Join Date: Mar 2006
Chapter/Region: SCIC
Location: omods.com/ costa mesa, CA
Default

Somone has to have some idea...!
snowcrzy is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2009, 04:07 PM   #3
kidofdoomz
Scooby Newbie
 
Member#: 163848
Join Date: Nov 2007
Chapter/Region: MAIC
Location: Silver Spring, MD
Vehicle:
2007 WRX STi
Obsidian Black Pearl

Default

did u figure this problem out?
kidofdoomz is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2009, 04:13 PM   #4
Cougar4
Scooby Guru
 
Member#: 53443
Join Date: Jan 2004
Location: Anchorage, AK
Vehicle:
2001 LL Bean Outback
Winestone

Default

The original posts are really old. You should have started a new thread on this I think.

If you have no power when you turn the ignition ON I suggest you first check all the fuses in the main panel under the hood. Check them carefully as folks seem to miss bad fuses on the first.
Cougar4 is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2009, 05:26 PM   #5
snowcrzy
Scooby Guru
 
Member#: 110895
Join Date: Mar 2006
Chapter/Region: SCIC
Location: omods.com/ costa mesa, CA
Default

Quote:
Originally Posted by kidofdoomz View Post
did u figure this problem out?
no i just gave up and threw the car in the trash.
snowcrzy is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HELP! Where is the ignition fuse on an 08' 2.5i Steckers Electrical & Lighting 1 05-01-2010 12:04 PM
Where is the tail/illum. relay fourstrokephysics Electrical & Lighting 2 04-21-2006 03:01 AM
Where is the power window relay or power window circuit breaker iam1ru12 Electrical & Lighting 0 03-15-2005 02:58 AM
where is the fuel pump relay? bikerboy Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 15 02-11-2004 11:47 AM
where is the ignition coil? dandbest Normally Aspirated Powertrain 5 05-09-2001 01:25 AM

All times are GMT -4. The time now is 07:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2017, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.