Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Saturday April 20, 2024
Home Forums Images WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Go Back   NASIOC > NASIOC General > Newbies & FAQs

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.







* As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases. 
* Registered users of the site do not see these ads. 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-05-2010, 09:45 AM   #1
moose00015
Scooby Specialist
 
Member#: 180924
Join Date: May 2008
Chapter/Region: MAIC
Location: West Chester, PA
Vehicle:
2017 Forester

Default key ring light, radio and clock are not working

I attempted to change the bulb to an led this morning. I had tested it before I went to reinstall it in the key ring itself. It worked then. I installed it and now the thing doesn't work. I pulled it out and swapped leds with the cigarette lighter one which works. Oddly enough the first led from the key ring works in the cigarette lighter, but the one from the cigarette lighter doesn't work in the key ring. Is there a fuse I could have possibly blow somewhere along the way?

Thanks

ETA: Now my radio and clock do not work either. Any thoughts?
* Registered users of the site do not see these ads.

Last edited by moose00015; 03-05-2010 at 10:10 AM.
moose00015 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Old 03-05-2010, 10:49 AM   #2
99subi
Scooby Guru
 
Member#: 78118
Join Date: Dec 2004
Chapter/Region: Tri-State
Location: Westchester NY
Vehicle:
2002 Corvette coupe
05 Legacy

Default

fuse.
99subi is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2010, 10:51 AM   #3
CKxx
Scooby Specialist
 
Member#: 33458
Join Date: Feb 2003
Chapter/Region: Tri-State
Location: PA
Vehicle:
Your BOV sounds lame
93 RX7+09 Forester

Default

Quote:
Originally Posted by 99subi View Post
fuse.
This. Or that one led simply blew out or is defective.
CKxx is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2010, 11:04 AM   #4
moose00015
Scooby Specialist
 
Member#: 180924
Join Date: May 2008
Chapter/Region: MAIC
Location: West Chester, PA
Vehicle:
2017 Forester

Default

I just checked the fuses after checking to see if my dome lights worked. They didn't and I found I blew the clock room under the hood. I need to run and grab more fuses.

Craig, I had switched the LEDs to check that first. I thought I blew the LED at first too.

Thanks for the help.
moose00015 is offline   Reply With Quote
Old 03-22-2010, 11:25 PM   #5
Linkseal
Scooby Guru
 
Member#: 102329
Join Date: Dec 2005
Chapter/Region: VIC
Location: Canucks
Vehicle:
05 AW Piggy Gone
11 SP TOM'S IS-F

Default

^ any update?
I got the same problem, instead, my Key ring light and center door lock not working, fuse for sure is fine...
Linkseal is offline   Reply With Quote
Old 03-23-2010, 11:29 AM   #6
06AZREX
Scooby Specialist
 
Member#: 132244
Join Date: Nov 2006
Chapter/Region: NWIC
Location: Everett
Vehicle:
2006 OBP WRX
2006 BMW 325i

Default

It should be a fuse problem, just remember that a fuse can "look" good but in fact be bad.
06AZREX is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help Needed: Key Ring light and Power Door Lock Not Working Linkseal Electrical & Lighting 2 03-24-2010 05:50 PM
Hvac controls are not working after radio install. Crow-sti07 Car Audio, Video & Security 3 07-07-2009 12:46 PM
Radio and clock stopped working. Help!!! 02turbosuby Electrical & Lighting 3 11-30-2006 01:13 PM
Radio and clock not working after cluster install jdm_wrx Electrical & Lighting 1 12-12-2005 03:56 AM
speedo and tach are not working properly ...lostwrx Newbies & FAQs 7 11-07-2005 02:21 PM

All times are GMT -4. The time now is 05:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2024 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2019, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.

As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

When you click on links to various merchants on this site and make a purchase, this can result in this site earning a commission
Affiliate programs and affiliations include, but are not limited to, the eBay Partner Network.