Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Sunday July 25, 2021
Home Forums Images WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Go Back   NASIOC > NASIOC General > Car Audio, Video & Security

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.







* As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases. 
* Registered users of the site do not see these ads. 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-15-2021, 05:27 PM   #1
denver133
Scooby Newbie
 
Member#: 113741
Join Date: Apr 2006
Chapter/Region: RMIC
Location: Used to be Denver, CO
Vehicle:
2011 STi
SWP

Default 2001 RS - Extended clicking after lock/unlock of doors

Just picked up a very cheap project. 2001 2.5RS coupe. Prime for a swap in the near future.

But like many of these beautiful machines, someone without care has taken upon themselves to let them fall apart.

The car originally came with keyless entry, however, I was only given an all metal, probably valet key. I'll mess with programming later after I get some new keys and a clicker.

However, I noticed the power locks on the doors were not working. First stop, check fuse box in engine bay. Sure enough, fuse missing. Put in 15a and tested. Boom. Both doors lock and unlock.

Here is the mystery, there is a 10-15 second clicking continuing after pushing one of those buttons BEHIND THE speedo cluster. This stops for a few seconds and then continues on for another 10-15 seconds and then repeats.

There are no lights flashing on the cluster (another issue there) but trying to figure out what would continue to click behind there? Some sort of relay I assume? Car does not have the factory alarm setup.

Thanks in advance!
* Registered users of the site do not see these ads.
denver133 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 06:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2021 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2019, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.

As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.