Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Sunday June 20, 2021
Home Forums Images WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Go Back   NASIOC > NASIOC General > Car Audio, Video & Security

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.







* As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases. 
* Registered users of the site do not see these ads. 
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-16-2011, 02:13 PM   #1
revhardheaded
Scooby Newbie
 
Member#: 298035
Join Date: Oct 2011
Chapter/Region: MWSOC
Location: Beautiful Lake of the Ozarks
Vehicle:
2008 Impreza Sedan
lightning red

Default 2008 Impreza stock no power to stereo or clock

I have a 2008 Subaru Impreza auto. It is all stock. It only has 1300 miles on it and I bought it at auction.

It has three problems.

1. The stereo won't turn on.
2. The clock doesn't turn on.
3. The key fob doesn't work.

What I have done so far.
1. Put new fuse in fuse box even though old one was not melted.
2. Unhooked the battery.

afa the key fob, I've replaced the battery and followed the directions under replacing the battery and adding a new fob, but the tone never continues and I'm pretty certain I'm doing things right and in the time limits given in the manual.

Any help would be appreciated.
* Registered users of the site do not see these ads.
revhardheaded is offline  
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Old 10-16-2011, 03:33 PM   #2
IA Performance
Former Vendor
 
Member#: 25194
Join Date: Sep 2002
Chapter/Region: RMIC
Location: Boulder, CO
Vehicle:
2008 Forester XT 5mt
Dark Gray

Default

Sounds like time to break out with a multi meter and see where the wires loose continuity. Possibly a relay issue for the radio portion. Does the fuse panel have 12V for the Stereo/Clock? Let us know what you find.

I'm not help on the FOB

Depending when the car was first licensed there may be a pinch of warranty left on it.

Stephen
IA Performance is offline  
Old 10-16-2011, 03:52 PM   #3
revhardheaded
Scooby Newbie
 
Member#: 298035
Join Date: Oct 2011
Chapter/Region: MWSOC
Location: Beautiful Lake of the Ozarks
Vehicle:
2008 Impreza Sedan
lightning red

Default

There wasn't one under the hood fuse box listed. There was a 12v 20a in the dash fuse box but it was good.

I have no idea how to use a multi meter.
revhardheaded is offline  
Old 10-16-2011, 06:36 PM   #4
IA Performance
Former Vendor
 
Member#: 25194
Join Date: Sep 2002
Chapter/Region: RMIC
Location: Boulder, CO
Vehicle:
2008 Forester XT 5mt
Dark Gray

Default

It may be worth spending a $100-200 at the dealership to have them trouble shoot it. In the end it will save you a considerable amount of time.

Stephen
IA Performance is offline  
Old 06-04-2021, 09:17 PM   #5
Gerri93
Scooby Newbie
 
Member#: 338604
Join Date: Nov 2012
Default

Under the hood there’s a back up fuse 20a this brought back the remote entry and interior lights
I have a 2010 Subaru sti
Gerri93 is offline  
Old 06-09-2021, 06:03 PM   #6
Mulder
Trust no one
Moderator
 
Member#: 11170
Join Date: Oct 2001
Chapter/Region: Tri-State
Location: NYC
Vehicle:
02 RAV4 MT
15 WRX/11 CRZ

Default

Probably fixed this back in 2011.
Mulder is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Power Light blinking..... no power to transmission vaughn1 Transmission (AT/MT) & Driveline 5 04-21-2019 11:11 AM
~*No power to head light in 99 Impreza, help!*~ Suby<3777 Electrical & Lighting 2 03-12-2011 07:05 PM
Cut wires for clock harness: no power to radio, map/dome lights etc bcWRX-02 Electrical & Lighting 7 09-09-2010 10:02 PM
More 93 impreza help. No power... mdcmotorsports Electrical & Lighting 1 11-18-2006 12:27 PM
No stereo or clock?!?!?!? Noogin Car Audio, Video & Security 6 10-30-2005 12:21 AM

All times are GMT -4. The time now is 03:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2021 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2019, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.

As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.