Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Sunday November 27, 2022
Home Forums Images WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Go Back   NASIOC > NASIOC Subaru Models > Impreza Forum

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.







* As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases. 
* Registered users of the site do not see these ads. 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-02-2022, 11:13 AM   #1
Mikeahood
Scooby Newbie
 
Member#: 529869
Join Date: May 2022
Default 09 wrx camshaft position sensor issues

Hello everyone, new here and trying to get some help on my car. As stated the car is a 2009 wrx. I was on my way to work a few weeks ago ( about 30 minute drive) and it was driving fine when suddenly the engine turns off and threw the codes p0340 and p0345. At first my access port said it was unable to communicate with the computer but after unplugging and replugging the AP it had no more issues. I replaced both camshaft position sensors and cleared the codes. The CEL immediately came back on with the same codes and the car will not start.
I've tried checking out the wiring harness and there's no breaks or shorts from what I can tell. I pulled the ecu and it doesn't look damaged at all. Any advice would be incredible, thanks in advance
* Registered users of the site do not see these ads.
Mikeahood is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 07:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2022 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2019, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.

As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.