Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Tuesday March 26, 2019
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Engine Management & Tuning

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads. 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-04-2018, 03:05 AM   #1
Pearl_sti
Scooby Newbie
 
Member#: 493586
Join Date: Nov 2018
Default 2013 sti really weird misfire. HELP!!!

So I have a 2013 sti. Stage 3 protuned. Now one day I was driving and my check engine popped up, didnít think much of it, after a while it started sputtering and shaking at idle so I thought it was because of the heat, after the weather cooled down it still continued. Code p0301 cyl. 1 misfire. Swapped coils, swapped plugs, swapped injectors, fixed all vacuum leaks, and compression test passed. Still getting p0301. This is on and off. Code will pop up and car will sputter and then drive fine for 20 miles and randomly start sputtering at a light. Help please !
* Registered users of the site do not see these ads.
Pearl_sti is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Old 11-04-2018, 11:51 AM   #2
JSR84
Scooby Newbie
 
Member#: 469585
Join Date: Jun 2017
Default

Quote:
Originally Posted by Pearl_sti View Post
So I have a 2013 sti. Stage 3 protuned. Now one day I was driving and my check engine popped up, didn’t think much of it, after a while it started sputtering and shaking at idle so I thought it was because of the heat, after the weather cooled down it still continued. Code p0301 cyl. 1 misfire. Swapped coils, swapped plugs, swapped injectors, fixed all vacuum leaks, and compression test passed. Still getting p0301. This is on and off. Code will pop up and car will sputter and then drive fine for 20 miles and randomly start sputtering at a light. Help please !
Nevermind. Best of luck. lol
JSR84 is offline   Reply With Quote
Old 02-20-2019, 05:26 PM   #3
PEARLWHITE925
Scooby Newbie
 
Member#: 497697
Join Date: Feb 2019
Default Still having this issue? Have you tried this?

PEARLWHITE925 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 04:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2017, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.