Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday August 16, 2018
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Electrical & Lighting

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads. 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-22-2018, 12:35 AM   #1
nathan.d.kim
Scooby Specialist
 
Member#: 157161
Join Date: Aug 2007
Chapter/Region: MAIC
Vehicle:
2007 OBP STI
black

Default WOT Dash Lights Flicker

When accelerating at WOT my dash warning lights all flicker for a split second. They flicker for such a short time it is easy to miss. None of the lights stay on.

Could this be a normal by-product of increased NVH (hardened motor, trans, rear diff, and shifter mounts)?

I just replaced my battery with a Duracell ATM but the dash flicker still happens.

Alternator? Not really showing any symptoms of a bad alternator.

Planning to look up how to test the alternator and try that out. The current one was an uprated OEM one remanufactured by Maniac Electric Motors out of Dallas. But, that was about 6 years ago...
* Registered users of the site do not see these ads.
nathan.d.kim is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Old 07-22-2018, 04:36 PM   #2
Zmanwrx23
Scooby Specialist
 
Member#: 438620
Join Date: Jan 2016
Chapter/Region: MWSOC
Location: Des Moines, IA
Vehicle:
2006 WRX TR
CGM

Default

bad ground?
Zmanwrx23 is offline   Reply With Quote
Old 07-22-2018, 09:39 PM   #3
nathan.d.kim
Scooby Specialist
 
Member#: 157161
Join Date: Aug 2007
Chapter/Region: MAIC
Vehicle:
2007 OBP STI
black

Default

Very possible. I'll take a look at that. I know I can buy my own wires, but I ordered a grounding kit from Flex Innovations to see if that will help solidify my ground throughout. I think the OEM design has a single point of failure. Car is 11 years old and I haven't touched the OEM ground cable/strap the entire time.
nathan.d.kim is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 03:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2017, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.