Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday August 11, 2022
Home Forums Images WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Go Back   NASIOC > NASIOC General > Car Audio, Video & Security

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.







* As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases. 
* Registered users of the site do not see these ads. 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-07-2006, 08:02 PM   #1
WejR20X
Scooby Specialist
 
Member#: 58101
Join Date: Mar 2004
Chapter/Region: Tri-State
Location: MI/NJ
Vehicle:
2002 WRX
PSM

Default Factory sub stopped working...help

well i tried searching...maybe i didn't search hard enough but i couldn't find any info on it.

i was out driving today and listening to music, my music sounded a little less bassy then normal so i pulled my pass. seat up and found that my sub wasn't hitting. i unplugged it and plugged it back in but that didnt seem to do anything. does anyone have any idea why it's not working? could it be the fuse blew? if so where is the fuse located?

thanks for the help!
* Registered users of the site do not see these ads.
WejR20X is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Old 06-07-2006, 08:58 PM   #2
offset
Scooby Guru
 
Member#: 32636
Join Date: Feb 2003
Chapter/Region: MWSOC
Location: Dayton, OH
Vehicle:
2004 Impreza STi
Silver/Silver

Default

I would vote fuse. Not sure which fuse though, sorry (a search should have turned up something like that).

offset
offset is offline   Reply With Quote
Old 06-07-2006, 09:11 PM   #3
THEW0RX
Scooby Newbie
 
Member#: 107976
Join Date: Feb 2006
Chapter/Region: RMIC
Location: Denver
Vehicle:
05 WRX Stg 2
WR blue

Default

I could swear mine has gotten quieter over time. But it still works. Try looking in the owners manual for the fuse location maybe???
THEW0RX is offline   Reply With Quote
Old 06-07-2006, 09:13 PM   #4
WejR20X
Scooby Specialist
 
Member#: 58101
Join Date: Mar 2004
Chapter/Region: Tri-State
Location: MI/NJ
Vehicle:
2002 WRX
PSM

Default

edit: well i found some other threads and found where the fuse is...hopefully this is the problem and nothing else. can't stand listening to music on the crappy subaru speakers.

Last edited by WejR20X; 06-07-2006 at 09:20 PM.
WejR20X is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2006, 03:31 AM   #5
eld4au6
Scooby Specialist
 
Member#: 105089
Join Date: Jan 2006
Chapter/Region: South East
Location: Anniston, AL
Vehicle:
05 STi/ Toyota
Land Cruiser

Default

...-/

Last edited by eld4au6; 06-08-2006 at 03:32 AM. Reason: didnt read where he found the fuse
eld4au6 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Installed Pioneer Avic Z3 in my '08, now factory sub doesn't work.. p2adan Car Audio, Video & Security 2 04-02-2010 05:13 PM
Factory sub won't work with aftermarket CD player motocooney Car Audio, Video & Security 1 12-16-2008 04:28 PM
HELP HR: Factory subwoofer stopped working ultraspdWRX Mid Atlantic Impreza Club -- MAIC 5 08-21-2008 07:19 PM
Factory sub not working, is there a fuse? breathinez Car Audio, Video & Security 6 12-21-2005 01:10 PM
Factory sub plug question. Help Please!!! pimpUall Car Audio, Video & Security 1 01-23-2005 11:24 AM

All times are GMT -4. The time now is 08:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2022 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2019, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.

As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.