Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Tuesday August 14, 2018
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Go Back   NASIOC > NASIOC Miscellaneous > Off-Topic

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads. 
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 07-08-2005, 12:28 AM   #1
Kinsbane
Scooby Specialist
 
Member#: 15679
Join Date: Feb 2002
Chapter/Region: SCIC
Location: GPSW - UFQC
Default Mac guys - problem with Tiger/Spotlight not loading right...

I've got a G4 here at work and last week I loaded Tiger onto it.

Earlier this week, it locked up and I could hear through my headphones a short static noise that repeats over and over. So I hit the restart button. When OSX came back after logging in, it would stall when trying to load the menu bar. It got as far as the spotlight icon, but nothing else. I could hear the hard drive working for a bit, then nothing.

So I moved the mouse over the Spotlight icon and I get that rainbowy circle that spins. Tried shutting down & restarting all with the same effect. So I re-loaded Tiger and just now it did it again.

I use Synergy with iTunes and I dunno if that's the cause, or even a ballpark of what the cause is. Any ideas? This is super frustrating.

I'm not at work right now so I won't be able to try anything but I've already listed using Disk Utility and trying to delete the Spotlight preference / index file.

Thanks for any help
Kinsbane is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problems with my wrx stephentodd Factory 2.5L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.5L Turbo) 4 06-02-2010 08:53 PM
weird problem with boost gauge, not sure how to diagnose... tobylazur Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 14 01-13-2010 10:31 PM
Hey Guys, problem with beam pattern from H1 Osram Silverstars on MY05 2.5RS 3DF Electrical & Lighting 1 03-15-2006 12:33 AM
Mac folk - can't install Tiger on iBook G4 1ghz Fuzz541 Off-Topic 2 01-11-2006 01:43 AM
Are there any MAC gurus here. Having a problem with a website. Mud Pig Off-Topic 9 09-15-2005 01:25 PM

All times are GMT -4. The time now is 03:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2017, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.