Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday January 24, 2020
Home Forums Images WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Service & Maintenance

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.







* As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases. 
* Registered users of the site do not see these ads. 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-12-2019, 09:40 PM   #1
ConorQ
Scooby Newbie
 
Member#: 500382
Join Date: Apr 2019
Default Installed New Linkage assembly: Wipers dont work

Hello

I searched but cant find.

I drive an 03 wrx wagon. Before the wipers worked but at speed the wipers would become sloppy and hit my A pillar.

I pulled the assembly and found that the wiper linkage bushing were shot.

I ordered a new linkage assembly.. Just got done swapping the old motor onto the new assembly making sure to draw a line and match it to the arrow. I turned on my wipers with the cowl off and wipers off and assembly moved back and forth effortlessly, thought everything was good to go so I put platics back and added wipers.

Now when I turn the wipers on they appear to move down a little and then stop moving.

I removed and reattached wipers in hopes of that helping but it didnt.

Am I doing it wrong? I do it with the car off should I not?

Please help its cold and im grumpy.
* Registered users of the site do not see these ads.
ConorQ is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 02:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2019, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.

As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.