Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Saturday August 24, 2019
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Go Back   NASIOC > NASIOC General > Newbies & FAQs

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads. 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-14-2019, 09:39 AM   #1
JohnL9n
Scooby Newbie
 
Member#: 504153
Join Date: Jul 2019
Location: Plainfield, IN
Vehicle:
2007 Impreza
Pearl White

Default Help!: Pre 06 engine in an 07 impreza

Hey, new here, I recently bought an 07 impreza 2.5i. The original owner replaced the engine with a jdm 04 engine. He didnt swap out the old harness or anything so basically there are two connectors with nothing to plug into. I'm not completely positive what they plug into but he said they both have to do with the avls system. I'm pretty sure one of them is an oil pressure sensor and maybe the other is a solenoid? Either way the ecu is running the engine great but it will not allow the engine to rev above 4k rpms. Anyways, what can I do to resolve this problem? Could I use a resistor in place of the oil sensor or should I just get it tuned. Anyways any info is a big help! Thanks!
* Registered users of the site do not see these ads.

Last edited by JohnL9n; 07-14-2019 at 11:06 AM.
JohnL9n is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 03:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2019, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.