Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Monday December 11, 2017
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Built Motor Discussion

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads. 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-23-2017, 02:07 AM   #1
maqueda08
Scooby Newbie
 
Member#: 415245
Join Date: Mar 2015
Default Injector ticks when priming fuel pump

Hello my fellow enthusiast,
I have come across an issue with some brand new bosch top feed 650cc injectos. They come with injector clips. Engine is a ej207 with tomei cams.

I turn key to prime pump and i can clearly hear the injectors ticking for a good 3 seconds before i crank the car over as though the car was on. I do it multipe times to inspect the injectors and i feel them ticking. The car then bogs to turn on, then eventually turns on and burns off the gas. Engine idles perfectly when turned on without priming.

Any help or information is much appreciated!!!!
* Registered users of the site do not see these ads.
maqueda08 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Old 11-23-2017, 02:07 PM   #2
maqueda08
Scooby Newbie
 
Member#: 415245
Join Date: Mar 2015
Default

Up need some help
maqueda08 is offline   Reply With Quote
Old 11-29-2017, 01:43 PM   #3
maqueda08
Scooby Newbie
 
Member#: 415245
Join Date: Mar 2015
Default Injector ticks when priming fuel pump

can anyone tell if this is normal or if they are faulty
maqueda08 is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2017, 09:53 PM   #4
rexworx
Scooby Guru
 
Member#: 103232
Join Date: Dec 2005
Chapter/Region: Tri-State
Location: GTX3576R 05GD, GTX3076R'd FXT
Vehicle:
GTX 3071R'd 11WRX
PPG,4.44,LSD,E85,6spdx2

Default

Did you have the ecu calibrated for the newer injectors? Did your old injectors "click" and inject fuel before you start the engine? What injectors from Bosch did you buy? There are probably 500 different Bosch 650cc injectors available...
rexworx is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 12:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2017 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2017, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.