Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Monday March 8, 2021
Home Forums Images WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Transmission (AT/MT) & Driveline

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.







* As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases. 
* Registered users of the site do not see these ads. 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-18-2018, 10:33 AM   #1
RobbyJG
Scooby Newbie
 
Member#: 456604
Join Date: Oct 2016
Location: NYC
Vehicle:
2015 WRX STI
GBP

Default Loud clunking noise when decelerating

Whatís up fellas? Trying to figure out what this noise is coming from my 13í wrx hatch.

I recently had the throwout bearing changed because it was making a squealing noise and now that noise is gone and Ofcourse a new noise came up the same day.

The car is making a clunking metal noise when on deceleration in first and second gears. The noise is coming from the front passengers side of the car. After driving the car for about 5 minutes then noise just goes away and doesnít come back until I start the car again later after itís cooled off. Any input helps guy. Itís deeply appreciated.
* Registered users of the site do not see these ads.
RobbyJG is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Old 01-11-2021, 12:15 AM   #2
ssirb22
Scooby Newbie
 
Member#: 521593
Join Date: Jan 2021
Vehicle:
2009 impreza wrx

Default

im having the same problem in my 09 wrx hatch, sounds like a similar issue but mine happens whenever my car is moving
ssirb22 is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2021, 05:57 AM   #3
Gucciflipflops
Scooby Newbie
 
Member#: 521349
Join Date: Dec 2020
Chapter/Region: South East
Vehicle:
2005 Impreza WRX

Default

EDIT: Just noticed the original thread is from 2018... My fault...

Do you have a video of the sound?


I would check all endlinks, bushings, suspension top hats etc etc. Check those before you start diagnosing major mechanical components. Sometimes it really is the simplest things.



The only thing that sounds strange is the fact that it goes away while warm. When was the last time you changed your oil?
Gucciflipflops is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 09:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2021 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2019, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.

As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.