Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Tuesday October 16, 2018
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Go Back   NASIOC > NASIOC General > Car Audio, Video & Security

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads. 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-20-2018, 10:40 AM   #1001
SirBrass
Scooby Specialist
 
Member#: 207263
Join Date: Mar 2009
Chapter/Region: Tri-State
Location: Northern PA
Vehicle:
2019 WRX Limited
World Rally Blue

Default

Quote:
Originally Posted by geddesk2 View Post
Hi all looking for help!

I purchased a new to me 2013 fxt touring that comes with the standard underseat sub.

The previous owner installed a pioneer double din deck. Everything works with the exception of the under seat subwoofer.

Is it possible to get it working? I can't find any information on the underseat subwoofer that came in the touring as it looks totally different than the optional upgrade offered by subaru.
Is it powered or does it need an amp?

If it's powered, then the inputs should all be taps on speaker level outputs to the door speakers.
* Registered users of the site do not see these ads.
SirBrass is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Old 09-21-2018, 12:55 PM   #1002
dawmon77
Scooby Newbie
 
Member#: 491653
Join Date: Sep 2018
Location: Canada
Vehicle:
2011 Impreza Sti
White

Default

Quote:
Originally Posted by dawmon77 View Post
Hello there,

Are you still selling your custom made harness?
Looking to buy one for my Impreza 2011, I have an old pioneer AVIC-U310BT and got hold of a Kenwood FXDB09KF2.
I also send you an email on [email protected] for a quote.

Hope to hear from you soon

Regards

Davide
It looks like SVXdc has gone quiet, does anybody know here if/were i can find harness adaptors similar to the ones he was making? Or where i can source connectors to make my own harness?

Thanks in advance

Davide
dawmon77 is offline   Reply With Quote
Old 09-25-2018, 12:31 AM   #1003
CXVninja84
Scooby Newbie
 
Member#: 438216
Join Date: Jan 2016
Default

You could check with the guys at http://autoharnesshouse.com. They have done custom built harnesses for a number of the members on here.
CXVninja84 is offline   Reply With Quote
Old 09-28-2018, 06:09 PM   #1004
kirz
Scooby Newbie
 
Member#: 492053
Join Date: Sep 2018
Default

Hi. I have a major problem on my BRZ. I have complete no sound on my speakers and i can't select the FM station on the head unit only AM station can be selected. What can be my problem?
I would appreciate your help on this issue.

P.S.: sorry for my bad English, English is not my birth language...
kirz is offline   Reply With Quote
Old 09-28-2018, 06:43 PM   #1005
SirBrass
Scooby Specialist
 
Member#: 207263
Join Date: Mar 2009
Chapter/Region: Tri-State
Location: Northern PA
Vehicle:
2019 WRX Limited
World Rally Blue

Default

Quote:
Originally Posted by kirz View Post
Hi. I have a major problem on my BRZ. I have complete no sound on my speakers and i can't select the FM station on the head unit only AM station can be selected. What can be my problem?
I would appreciate your help on this issue.

P.S.: sorry for my bad English, English is not my birth language...
FM & AM are coming in through your antenna, but are decoded differently. I'd say something went wrong in your FM demodulating circuitry.

Are you using a stock or aftermarket HU?
SirBrass is offline   Reply With Quote
Old 09-28-2018, 06:47 PM   #1006
kirz
Scooby Newbie
 
Member#: 492053
Join Date: Sep 2018
Default

Quote:
Originally Posted by SirBrass View Post
FM & AM are coming in through your antenna, but are decoded differently. I'd say something went wrong in your FM demodulating circuitry.

Are you using a stock or aftermarket HU?
Stock. The HU doesn't let change to the FM, i press it but it doesn't change always stays in AM.
For exemple, if have selected the CD player and then select the FM, it change automatically to the AM and don't stay in the FM.
kirz is offline   Reply With Quote
Old 09-28-2018, 08:34 PM   #1007
sdswingr
Scooby Newbie
 
Member#: 491377
Join Date: Sep 2018
Location: Idaho Falls, ID
Vehicle:
2013 Subaru STI
Black

Default

So, on my 2013 STI (US car) I started getting a message on startup saying "check antenna", relating to the satellite radio antenna, was working fine, but finally stopped getting a signal. So now I am without my sat radio, which is really annoying.
Is this a simple problem of needing a new antenna, or has the receiver actually gone bad?
sdswingr is offline   Reply With Quote
Old 09-28-2018, 08:47 PM   #1008
SirBrass
Scooby Specialist
 
Member#: 207263
Join Date: Mar 2009
Chapter/Region: Tri-State
Location: Northern PA
Vehicle:
2019 WRX Limited
World Rally Blue

Default

Quote:
Originally Posted by kirz View Post
Stock. The HU doesn't let change to the FM, i press it but it doesn't change always stays in AM.
For exemple, if have selected the CD player and then select the FM, it change automatically to the AM and don't stay in the FM.
That is a jacked up HU. How old is it?
SirBrass is offline   Reply With Quote
Old 09-28-2018, 08:52 PM   #1009
kirz
Scooby Newbie
 
Member#: 492053
Join Date: Sep 2018
Default

Quote:
Originally Posted by SirBrass View Post
That is a jacked up HU. How old is it?
Sorry i can't understand the question. The HU is like this

I don't know the exact year of manufacture, i would have to confirm it on the car.

P.S.: the car it self is from 2015 so i would say the HU have 3 years.

Edit: in relation to the speakers with no sound, anyone knows what could be?

Last edited by kirz; 09-29-2018 at 09:11 AM.
kirz is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Stock head unit information -- pin-outs, aux inputs, and more SVXdc Car Audio, Video & Security 12 01-23-2007 02:27 AM
Question about factory head units nsnguyen Car Audio, Video & Security 7 04-30-2004 02:26 PM
Question about using head unit to power back speakers STI-o-MY Car Audio, Video & Security 0 12-01-2003 03:06 PM
question about my head unit creature546 Car Audio, Video & Security 1 10-03-2002 07:48 PM

All times are GMT -4. The time now is 08:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2017, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.