Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Wednesday October 5, 2022
Home Forums Images WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Service & Maintenance

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.







* As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases. 
* Registered users of the site do not see these ads. 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-28-2015, 12:05 PM   #1
ryager
Scooby Specialist
 
Member#: 342391
Join Date: Jan 2013
Location: Jacksonville NC
Vehicle:
2015 WRX
Black

Default 2015 WRX Airbag SRS Light

My airbag SRS light came on last night and it is still on this morning. I tried the old trick of pushing the connectors in underneath the seats, nothing. I think they made them a little better since 2006 timeframe. I am seeing if anybody else has had this, I also checked the fuse it is good to go also (that is kind of what I was hoping it was). I did not do any work to the car for about a week now. I have also read that the computer reads that at all times, so even if it were reset that does not do anything since the computer will see it again as soon as you start the car (taking off the battery won't do anything). I also did a reflash (same as taking off battery) and still nothing. I do not know how to pull the code for this one. The car is not stock at all, I am thinking that Subaru will want to charge me to be able to fix it even if it doesn't have anything to do with the retunes and aftermarket parts, however you all know how that is. Any information will be extremely helpful, I am going to check connectors this weekend if I can find them all, and I do have an appointment on Monday with Subaru to see what the problem is.
* Registered users of the site do not see these ads.
ryager is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Old 08-29-2015, 08:58 PM   #2
ryager
Scooby Specialist
 
Member#: 342391
Join Date: Jan 2013
Location: Jacksonville NC
Vehicle:
2015 WRX
Black

Default

Well I went through and just made sure everything was plugged in all the way. Woke up this morning and light was off. I am thinking something got knocked around when either wiring in the fog lights or when off roading.
ryager is offline   Reply With Quote
Old 08-17-2022, 10:24 PM   #3
k_9virus
Scooby Newbie
 
Member#: 411633
Join Date: Jan 2015
Chapter/Region: SCIC
Vehicle:
2017 STI
Crystal black silica

Default

sorry for bumping your thread i just had this issue yesterday i checked the terminals under both seats my srs lights still on no water spill no accident just my daily route to work and home mine 2017 STI base.
k_9virus is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 09:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2022 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2019, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.

As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.