Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Wednesday November 14, 2018
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Electrical & Lighting

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads. 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-19-2018, 11:14 AM   #1
Nahuelsti38
Scooby Specialist
 
Member#: 425612
Join Date: Jul 2015
Location: NY
Vehicle:
2015 WRX STI
Lightning Red

Default Innovate oil & aem boost

Im currently having an issue with both of these gauges. I recently installed them on my 2015 sti. The aem gauge is all out of wack its showing 20 vacuum and 22psi in boost. I used the add a fuse and plugged it into the acc fuse and the ground to the chassis on the driver side interior fuse box (the one above the hood latch release). For the Innovate oil pressure & temp gauge the issue im having is that the oil temp just stays green, which is awesome but it gives me a feeling that its not reading properly since it doesnt move from the bottom green display at all. The pressure seems to be okay at idle as it displays from 25-35psi but once i start driving the number goes all over the place and its inconsistent. I have tried looking for how to wire these correctly but for the life of me i cant seem to find it. If anyone could please lend a hand and tell me where they have their gauges wired and pictures would be awesome as well. Thank you.
* Registered users of the site do not see these ads.
Nahuelsti38 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Old 09-19-2018, 06:15 PM   #2
Charlie-III
NASIOC Supporter
 
Member#: 30669
Join Date: Dec 2002
Chapter/Region: Tri-State
Location: USA, North NJ, 07456
Vehicle:
1998 Legacy 2.5GT
Silver Sleeper BK, 5MT

Unhappy

No clue without searching.

Do you mean "Innovative"?
If so, nobody else will find your Frikkin issue and possible resolution......

Sheesh...........
Charlie-III is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 08:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2017, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.