Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Tuesday December 12, 2017
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
Tri-State Area Club
Go Back   NASIOC > NASIOC Regional Areas > Tri-State Area Forum

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads. 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-31-2003, 07:01 PM   #1
aj's25rs
Scooby Newbie
 
Member#: 30160
Join Date: Nov 2002
Location: l.i n.y
Vehicle:
9900 2.5rs
rbp,srp

Default pulled a p0170 fuel trim malfunction bank 1 code

well i went to rick g's house and checked the code. anybody know what it is. as in terms of what could be infected before i change everything. thanks and thanks again to rick g
* Registered users of the site do not see these ads.
aj's25rs is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Old 12-31-2003, 07:03 PM   #2
munkis
Scooby Guru
 
Member#: 1847
Join Date: Jul 2000
Chapter/Region: Tri-State
Location: brokenmotorsports.com
Vehicle:
Team Broken: V6 GF
rallyarmor.com

Default

Probably a bad 02 sensor, the 99 or the 2000?

ever have the recall done on the 2000?

Jay
munkis is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2003, 07:16 PM   #3
aj's25rs
Scooby Newbie
 
Member#: 30160
Join Date: Nov 2002
Location: l.i n.y
Vehicle:
9900 2.5rs
rbp,srp

Default

hey mcdade its a my99. drives fine but just curios before i start pulling things out and replacing thanks
aj's25rs is offline   Reply With Quote
Old 01-01-2004, 02:12 AM   #4
Charlie-III
NASIOC Supporter
 
Member#: 30669
Join Date: Dec 2002
Chapter/Region: Tri-State
Location: USA, North NJ, 07456
Vehicle:
1998 Legacy 2.5GT
Silver Sleeper BK, 5MT

Default

My guess is a bad connection to the sensor, or a failing front O2 sensor.
Charlie-III is online now   Reply With Quote
Old 06-24-2004, 03:52 PM   #5
Pi7467mp
Scooby Newbie
 
Member#: 19124
Join Date: May 2002
Location: Northern Colorado
Vehicle:
2009 Nissan GTR
RED Premium

Default

I have the same code, and I have had it on 2 seperate o2 sensors.... They were both old sensors, so I am assuming that they were both bad. I have a new one coming this week, so I am crossing my fingers that this is what the problem is.
Pi7467mp is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
P0170 Fuel Trim Malfunction (Bank 1)? PhilSine Service & Maintenance 0 05-14-2007 10:28 PM
'P0170' Fuel Trim Malfunction Bank 1 Kcwiro Legacy Forum 1 09-27-2004 01:23 PM
CEL: Code P0170 Fuel Trim Malfunction Takashi Normally Aspirated Powertrain 2 04-29-2003 01:55 AM
P0170 Fuel Trim Malfunction (Bank 1) (CEL) STi Sev Bay Area Impreza Club Forum -- BAIC 3 01-24-2002 02:30 AM
P0170 Fuel Trim Malfunction (Bank 1) (CEL CODE) STi Sev Normally Aspirated Powertrain 4 01-22-2002 04:39 AM

All times are GMT -4. The time now is 03:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2017 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2017, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.