Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Saturday August 24, 2019
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Electrical & Lighting

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads. 
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-13-2019, 08:02 AM   #1
foxmch
Scooby Newbie
 
Member#: 498305
Join Date: Feb 2019
Default 2017 WRX - battery died twice in 1 year

I have some aftermarket electrical stuff hooked up but unsure if that's the cause. Have my fog light switch back with LED hooked up to run instead of my high beams for DRLs. That's through an add a fuse in the fuse box under the hood. Also have intererior footwell lights tapped into the driver side interior fuse box with another add a fuse, so they come on only when my headlights are on. Any ideas?

Basically, I'm wondering if one of the fuses I'm tapped into sucks power from the battery even when the car is off.
* Registered users of the site do not see these ads.
foxmch is offline  
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Old 08-13-2019, 08:15 AM   #2
standardtranny
Scooby Specialist
 
Member#: 450713
Join Date: Jul 2016
Chapter/Region: Tri-State
Location: Super bowl LII champs
Vehicle:
2017 WRX Stage 3ish
world rally blue

Default

Get yourself a multimeter and stop creating new threads
standardtranny is offline  
Old 08-13-2019, 08:59 AM   #3
Mulder
Trust no one
Moderator
 
Member#: 11170
Join Date: Oct 2001
Chapter/Region: Tri-State
Location: NYC
Vehicle:
02 RAV4 MT
15 WRX/05 GTO

Default

Please don't crosspost.
This is where you should have posted in the first place but since you have two other threads I'm closing this one. I did reply to your post in Interior/Exterior.
Mulder is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 09:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2019, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.