Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Monday December 11, 2017
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Electrical & Lighting

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads. 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-17-2004, 11:13 PM   #1
Tim Quinn
Scooby Specialist
 
Member#: 16961
Join Date: Mar 2002
Chapter/Region: VIC
Location: Downtown Vancity
Vehicle:
2011 Kawi Ninja 400R
Kawasaki Green

Default wastegate solonoid valve prob

Hey guys, i just reconnected my stock wastegate control solonoid and im not getting any boost (7psi only). you guys have any tips or ideas on how i can test the solonoid to see if it is in fact the problem? Im greatful for any help. Cheers.

Tim Quinn
* Registered users of the site do not see these ads.
Tim Quinn is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Old 02-17-2004, 11:37 PM   #2
Impreza Rider
Scooby Specialist
 
Member#: 756
Join Date: Jan 2000
Chapter/Region: MAIC
Location: Ashburn, Va
Vehicle:
2003 Legacy L wagon
2009 Kawasaki C14

Default

Did you install the hose with the restrictor in it?
Impreza Rider is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2004, 04:18 PM   #3
Tim Quinn
Scooby Specialist
 
Member#: 16961
Join Date: Mar 2002
Chapter/Region: VIC
Location: Downtown Vancity
Vehicle:
2011 Kawi Ninja 400R
Kawasaki Green

Default

ahhh that could be it, i took it apart so long ago i dont even remember what it looks like :O
Tim Quinn is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
removing purge solonoid and valve gto7419 Built Motor Discussion 7 04-27-2010 03:10 PM
WTB: Wastegate solonoid valve recruitX NESIC Private Classifieds 6 09-11-2007 07:10 PM
Wastegate/Bypass valve adjustment? stickboie Subaru Conversions 2 02-02-2007 06:52 PM
blow of valve prob with wrx unichip??? rbmour Engine Management & Tuning 2 10-18-2003 10:31 PM
Wastegate Poppet Valve Smoot Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 2 10-09-2001 01:03 AM

All times are GMT -4. The time now is 10:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2017 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2017, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.