Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Wednesday September 19, 2018
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Subaru Conversions

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads. 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-04-2005, 07:26 PM   #1
ebeck
Scooby Specialist
 
Member#: 35585
Join Date: Apr 2003
Location: Scottsdale AZ.
Vehicle:
RIP I'll always be
The Ver8 Magistrate

Default My 2.5 hybrid motor wont start! Help

Trying to source more help for Cody who posted on 2.0. Some one here has had this happen.....

http://forums.nasioc.com/forums/showthread.php?t=782125
* Registered users of the site do not see these ads.
ebeck is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Old 06-05-2005, 03:04 AM   #2
DuoMaxwell
Scooby Specialist
 
Member#: 24565
Join Date: Sep 2002
Location: Misawa Japan
Vehicle:
2000 V6 STi RA #856
Blue

Default

Hey man look into this I had the exact same problem. The cam sensors were not close enough to the cam gear itself to register properly causing it to only fire once. We had to shave the mount down some to get the sensors closer. Once we did that everything went off without a hitch!
DuoMaxwell is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2005, 07:36 PM   #3
codered
Scooby Specialist
 
Member#: 58033
Join Date: Mar 2004
Chapter/Region: NWIC
Location: Spokane, Wa
Vehicle:
2008 Forester Sports
Pure White

Default

I'll go give that a try. Thanks for the advice
codered is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2005, 07:51 PM   #4
codered
Scooby Specialist
 
Member#: 58033
Join Date: Mar 2004
Chapter/Region: NWIC
Location: Spokane, Wa
Vehicle:
2008 Forester Sports
Pure White

Default

didnt work.
codered is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ej22 phase 2 motor wont start....help please tedsan126 Normally Aspirated Powertrain 11 03-11-2010 07:30 AM
My 2.5 Hybrid Project Thread - Help/Discussion jet8300 Built Motor Discussion 19 11-14-2008 10:01 AM
Starting my 2.5 hybrid orion411 Built Motor Discussion 16 09-30-2007 11:14 PM
My 2.5 hybrid motor wont start! Help codered Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 86 09-09-2005 05:51 PM
another 2.5 hybrid that wont start rjrutzky Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 14 07-06-2005 12:54 AM

All times are GMT -4. The time now is 11:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2017, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.