Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Tuesday May 30, 2017
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Go Back   NASIOC > NASIOC General > Car Audio, Video & Security

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads. 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-27-2017, 07:46 AM   #1
faigenistic
Scooby Newbie
 
Member#: 450531
Join Date: Jul 2016
Chapter/Region: South East
Location: Charlotte, NC
Vehicle:
2016 WRX Premium
Black

Default 2016 WRX - Bluetooth Audio?

so I've used the Bluetooth audio connection previously to play spotify from my phone with no issues. Yesterday, it pairs, but nothing will play from my phone. I've tried reconnecting the phone. Shutting the phone off and turning back on. Still no connection.

Has this happened to anyone else and are any suggestions? Thanks.

* Registered users of the site do not see these ads.
faigenistic is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Old 04-27-2017, 01:18 PM   #2
IndecisiveS12
Scooby Newbie
 
Member#: 463349
Join Date: Feb 2017
Location: Canada
Vehicle:
2017 WRX Sport
World Rally Blue

Default

the only time I've had issues is if I turn on spotify after I turn the car on. But in those instances I just need to turn off bluetooth on the phone and then turn it back on. when the HU reconnects everything works again.
IndecisiveS12 is offline   Reply With Quote
Old 04-27-2017, 02:36 PM   #3
13aphomet
Scooby Newbie
 
Member#: 343554
Join Date: Jan 2013
Chapter/Region: MAIC
Location: Pittsburgh, Pa
Vehicle:
2016 doubleYOUare-ex
CWP

Default

I've had a few instances where I've had to delete from phone from the HU and then re-pair it before it would allow me to listen to any bluetooth music. This happened a couple times when I've had multiple phones paired to the HU (the HU can take up to 7 or 8 or something)
I thought it was just an odd occurrence.. Then it happened again.
I un-paired my wifes phone and it has connected flawlessly since then.

I never thought much of it.. but then my friend (who has a 2017 Legacy) had the same issue.
13aphomet is offline   Reply With Quote
Old 04-27-2017, 03:10 PM   #4
SycsFinest
Scooby Newbie
 
Member#: 411320
Join Date: Jan 2015
Chapter/Region: MWSOC
Location: Illinois
Vehicle:
2015 WRX Limited
Galaxy Blue

Default

I had this happen once. I went to look at the Bluetooth options on my phone and it said it was connected for calls only. I changed it to connect for calls and media and it worked fine.
SycsFinest is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 12:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2017 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2017, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.